Sempre al teu costat.

I ara més a prop teu a Barcelona.

Et presentem un nou Punt de Servei

Un nou espai per a tu i els teus clients

Hem inaugurat un nou espai per a tu al centre de Barcelona.

Un punt de servei per a l’usuari final, on podrà sol·licitar assistència tècnica i suport per al seu equip Saunier Duval i en què tú també trobaràs serveis dirigits al professional:

Podràs sol·licitar assessorament al Servei Tècnic Oficial sobre peces de recanvi i demanar-les directament en aquest Punt.

A més, periòdicament organitzarem formacions tècniques que impartirà directament el Servei Tècnic Oficial i presentacions de nous productes i serveis que et mostrarem de la millor manera possible, totalment visual i interactiva. Estaràs del tot informat!

Descobreix-ho en aquest vídeo ►

Visita virtual

En aquesta visita virtual et convidem a recórrer el nou punt de servei a Barcelona i descobrir per tu mateix tot el que t’hi oferirem. T’hi esperem!

Ser els primers és una actitud: per això ja fa més de 100 anys que innovem

Som els primers a llançar nous productes i serveis al mercat per oferir sempre les millors solucions als nostres clients i aconseguir un món més eficient i sostenible: des de la primera caldera de condensació fins al nou DESPREOCUPACK o haver portat una mica més enllà el concepte de Servei al Client amb els nous Punts de Servei

Ara més a prop teu, sempre al teu costat

Som els teus “nous veïns” a Barcelona

I, per presentar-nos, res millor que gaudir junts un moment de despreocupació compartint amb nosaltres una tassa de xocolata i cupcakes. I, és que, encara que ens agrada estar a l’última en tecnologia, no renunciem als mètodes més tradicionals per aconseguir “estar calentons”.

Perquè... qui diu que no a un DespreocuXoc?

Més informació